Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı, fonksiyonelliği ve tasarımı ile her an her yerde kullanım imkanı sunar. Yüksek çözünürlük ve kontrast özellikleri ile sinema keyfinizi katbekat artırır. Dev ekran boyutunda oyun oynayabilir, sunum yapabilir ya da en sevdiğiniz filmleri kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. Bu üründe benimsenen yenilikçi teknoloji anlayışı, profesyonel bir ses ve görüntü deneyimi imkânı tanır. Kompakt tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kullanılan projeksiyon cihazı, tüm alanların başrol oyuncusu olur.

 

Anker Nebula Cosmos Laser ile 4K Görüntü Kalitesinin Keyfine Varın!

Günün her saati 1840 ANSI Lümen parlaklık sunan Anker Nebula Cosmos Laser Projeksiyon Cihazı, her pikseli 4K kalitesinde izlemenizi sağlar. Laser Forge Image Enging teknolojisi tarafından lazerle güçlendirilmiş ayrıntılar, filmin aydınlıkta dahi rahat izlenmesine destek olur. Yansıttığı görüntü 150 inç'e kadar genişletilerek konforlu bir izleme gerçekleştirilebilir. Cihazda bulunan göz koruma fonksiyonu, uzun süre ekrana baktığınız zaman rahatsız olmanızı engeller. 3840x2160 çözünürlüğe sahip olan Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı, DLP ışık kaynağı ile size pürüzsüz ve net görüntüler sunar. Video ya da filmleri titreşimsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Ortalama 10.000 saat ampul ömrü, uzun süreli bir kullanımı da beraberinde getirir.

 

Kontrolü Elinizde Tutmanızı Sağlayan Nebula Connect Uygulaması

Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı, Nebula Connect uygulaması sayesinde telefon ya da tabletlerden kolaylıkla kontrol edilebilir. İstediğiniz ayarı cihazlarınız üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Diğer aygıtlarda bulunan film, video ve görselleri tek tuşla farklı bir medya oynatıcıya ihtiyaç duymadan bu projeksiyona aktarabilirsiniz. Bu özelliği, HDMI ve USB bağlantı noktasına sahip olan aygıtları bağlayarak kullanabilirsiniz. Evrensel bağlantı alternatifleri, Miracast ve Airplay ile Bluetooth üzerinden kablosuz şekilde bağlanabilirsiniz. İstediğiniz film ya da müziği kısa sürede açıp izleyebilir, kendinize keyifli bir ortam hazırlayabilirsiniz. Android TV 10.0 sayesinde ortalama 7 binden fazla uygulamada, yaklaşık 400.000 film ve dizi izleme imkânı sunar.

 

Anker Projeksiyon Cihazı ile Sinema Keyfiniz Her Yerde Sizinle!

Ergonomik bir tasarıma sahip olan Anker Nebula Cosmos Laser Projeksiyon Cihazı, her yere kolay bir şekilde taşınabilir. Üzerinde bulunan tutamacı, cihazı istediğiniz yere götürmenizi sağlar. 10 Watt'lık hoparlörleri ile kendinize özel bir sinema evreni yaratabilirsiniz. WİFİ teknolojisi ve Dolby Audio ile 3 boyutlu sesler sunarak sizi harekete geçirir. Film izlerken heyecanlanmanızı, oyun oynarken eğlenmenizi ya da müzik dinlerken parti ortamı yaratmanızı sağlar. Bu cihazı konferans salonu, ev, ofis, toplantı odası, okul ya da konser alanı fark etmeksizin her yere taşıyabilirsiniz. Ses ve görüntü kalitesi ile her yerde sorunsuz bir kullanım sağlayarak keyifli izleme alanları oluşturur.

 

Pratik Bir Kuruluma Sahip Projeksiyon Cihazı Hayatı Güzelleştirir

İntelligent Environment Adaptation teknolojisi, hızlı bir sinema ortamı yaratmanıza destek olur. Izgarasız otomatik köşe düzeltme ile görüntüyü hizalar. Otomatik odaklama, net bir izleme deneyimi yaşamanızı sağlar. Kurulum kutusu içerisinde; montaj aparatları, hoparlör, yedek kumanda ve kullanım kılavuzu yer alır. 1.5 kg ağırlığa sahip olan Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazı, tasarımı sayesinde rahatlıkla her yere taşıyabilir, kurabilir ve üstün bir izleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Yüksek ses ve görüntü kalitesi sunan bu ürünü Anker'den detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Siz de hemen Anker Nebula Cosmos Laser 4K Akıllı Taşınabilir Projeksiyon Cihazını satın alabilir, iş yerinde profesyonel sunumlar gerçekleştirebilir ya da arkadaşlarınızla film gecesi yapabilirsiniz.