Elektronik hediyeler, özellikle teknoloji meraklıları için her zaman iyi fikirdir. Taşınabilir şarj cihazları ve robot süpürgelerden akıllı ev ürünleri ve hoparlöre kadar geniş yelpazede teknolojik hediyeler alınabilir. Yeni yılda sevdiklerinize alabileceğiniz çok fazla elektronik hediye fikirleri olduğu için işinize yarayacak olan ipuçlarını gözden geçirmekte fayda var.

Erkeklere Özel Teknolojik Hediyeler Nelerdir?

3'ü 1 arada kablosuz şarj stantları taşınabilir şarj cihazları erkekler için uygun fiyatlı teknolojik hediyeler arasında yer alır. 3'ü bir arada kablosuz şarj matları kullanıcıların iPhone'larını, Apple Watch'larını ve kablosuz kulaklıklarını aynı anda şarj etmelerini sağlar. Şarj matları çeşitli renklerde mevcut olup vegan deri bir kapağa sahiptir. USB-C kablosu ve bir AC adaptörü ile birlikte gelir. Anker'in taşınabilir USB-C şarj cihazı sayesinde bitmiş bir telefon pili ile uğraşmaktan kurtulmak mümkündür. Bu kompakt cihaz hemen hemen her sırt çantasına veya el çantasına sığabilir. Sürekli olarak iPhone'unu düşüren birisine alınabilecek en iyi hediye Anker ile işbirliği içinde geliştirilen PopSocket'dir. Şarjlar arasında ekranda kalma sürelerini uzatan entegre bir pile sahiptir. Ayrıca siyah veya beyaz olarak da sipariş verebilir. Kablosuz kulaklıklar; işverenlerin çalışanlarına yeni yılda hediye edebileceği kurumsal teknolojik hediyelerden biridir. Bununla birlikte harika bir tasarıma ve rahat kullanıma sahiptir. Bunların dışında Anker'ın suya dayanıklı bluetooth hoparlör modelleri de mevcuttur. Bu modeller estetik ve sağlamlığın yanı sıra iyi ve yüksek derecede ses çıkarıyor. Ayrıca herhangi bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayarla çalışabilme özelliğine sahiptir. Bu hoparlör çeşitleri sevgiliye teknolojik hediyeler açısından da düşünülebilir.

Kadınlar İçin Teknolojik Hediyeler Nelerdir?

Temizlik konusunda hassa olan bayan arkadaşınız veya yakın akrabanız varsa ona alabileceğiniz en iyi elektronik ev hediyesi robot süpürge olabilir. Robot süpürgelerin en iyi modellerinde tüm evi tarayan lazer navigasyon teknolojisi vardır. Teknolojik olarak gelişmiş robot süpürgeler, süpürme ve silmeyi birleştirir ve ev işlerinizi planlamanıza olanak tanır. Ek olarak, lityum piller 120 dakikaya kadar dayanabilir. Ayrıca robot süpürgeler, minimal bir tasarıma sahip oldukları için dolapların arkasına ve eşyaların altına rahatlıkla girip temizler. Son teknoloji robot süpürgeler hem süpürme hem de silmeyi bir arada yapar. Ayrıca Anker eufy Clean LR30 Hybrid Otomatik Boşaltma İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge, 60 gün boyunca el değmeden temizliğe imkan tanır. Bu model, evlerinizi 3 farklı kata kadar otomatik olarak algılama özelliğine sahiptir. Robot süpürgelere alternatif olarak Anker dikey süpürge modelleri de mevcuttur. Bu modeller akıllı dinamik navigasyon 2.0 teknolojisine sahiptir. Halılardaki inatçı lekeleri kısa sürede temizler. Sessiz çalışma özelliği sayesinde günün her saati rahatlıkla kullanılabilir. Elbette eşiniz ya da sevgiliniz için son teknoloji süpürge seçmek zorunda değilsiniz. Soundcore serisi bir bluetooth kulaklık ya da bluetooth hoparlör tercih edip müziğin ritmine kendinizi birlikte bırakabilirsiniz.

Aradığınız Elektronik Hediyeler Anker'da!

Anker'ın akıllı taşınabilir projeksiyon cihazları sevdiğiniz dizi ve filmlerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Bu cihazlar taşınabilir olduğu için evin her yerinde rahatlıkla kullanılabilir. Kışın evinizin salonunda kullanabileceğiniz gibi; yazın bir karavanda ya da yazlığınızın bahçesinde sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Akıllı kapı ve pencere sensörü, gece görüşüne sahip termal güvenlik kamerası, hareket sistemi ve kablosuz kamera sistemi gibi Anker'in akıllı ev ürünleri sizleri korumaya yardımcı olur. Bağlantı için bu ev aletleri internet ve bluetooth'u kullanır. Sevdiklerinize en uygun Anker akıllı ev ürünlerini seçerek onların akıllı ev sistemi oluşturmasına katkıda bulunabilirsiniz. Özenli bir şekilde seçilmiş olan Anker’in koleksiyonunda babanız, eşiniz, erkek kardeşiniz, en yakın arkadaşınız ve tüm sevdikleriniz için birbirinden farklı elektronik hediyeler bulabilirsiniz. Eşiniz, sevgiliniz, arkadaşlarınız ve çocuklarınız için yeni teknolojik hediyeler için Anker'e göz atabilir, hediye seçiminizi hemen yapabilirsiniz.