Güç kaynaklarının çeşitli tipleri mevcut olsa da, taşınabilir güç kaynağı pratikliği, taşınabilirliği ve çok yönlülüğü ile öne çıkmaktadır. Pek çok farklı amaç ve ihtiyaç doğrultusunda kullanılan taşınabilir güç istasyonları ile yaşam kalitenizi artırabileceğini biliyor musunuz? İşte taşınabilir güç kaynağı kullanabileceğiniz 11 farklı alan:

1) Acil Yedek Güç İhtiyacı

1) Acil Yedek Güç İhtiyacıBu ürünlere ilgi veya ihtiyaç duymanızın en bariz nedeni elbette acil durumlar için yedek güç sağlaması olacaktır. Ancak sadece acil durumlar için değil aynı zamanda güvenlik tedbiri olması için de evinizde taşınabilir güç kaynağı bulundurmak akıllı bir yatırım olacaktır. Örneğin; Anker 521 PowerHouse 200W Taşınabilir Şarj İstasyonu, telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı saatlerce şarj etmek için yeterli enerji sağlar, kısa süreli kullanım için en ideal tercih olacaktır. Ancak sizin yedek güç ihtiyacınız daha fazla ise tercihiniz Anker 757 PowerHouse 1500W Taşınabilir Şarj İstasyonu’ndan yana olmalıdır. 1229 Wh kapasitesi ve 1500 watt gücü ile kahve makineleri, elektrikli ızgara, televizyonlar, buzdolabı, lambalar vb. için ideal bir çözümdür.

 

2) Kamp Seyahatlerinde Pratik Çözüm

Kamp yapmak her ne kadar monotonluktan sıyrılıp, rahatlamak için bir fırsat olsa da modern yaşamın konforlu çözümleriyle birlikte planlandığında çok daha konforlu olmaktadır. Günümüzde teknolojiye tam erişim sağlamak için şehre veya eve dönüş yapmaya ihtiyacımız yok. Taşınabilir bir güç istasyonunun avantajları sayesinde, doğada daha fazla zaman geçirmek için kamp gezinizi bile uzatmayı düşünebilirsiniz.

 

3) Yenilenebilir ve Temiz Enerji Kaynağı

Dünyanın ve insanlığın geleceğini korumak adına fosil yakıtlardan vazgeçip, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmemiz gerekmektedir. Taşınabilir güç istasyonunuzu şarj etmek için güneş panellerinden yararlanarak bu harekete katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda bütçenize de katkı sağlayabilirsiniz. Anker 625 PowerHouse 100W PowerSolar Panel ile gün boyunca güneş ışınlarını optimal açıdan etkili bir şekilde yakalayarak, yenilenebilir enerjiyi USB-C portu aracılığıyla Power House'unuzun bataryasında depolayabilirsiniz. Taşınabilir güç kaynağınızı kullanmadığınız zamanlarda şarj edebilir veya aktif olarak kullanırken yanınızda şarj ederek sürekli bir güç kaynağına sahip olabilirsiniz. Doğru konumlandırma ve kurulum ile elektrik şebekesine ihtiyaç duymadan tüm gün boyunca şarjda edebilirsiniz.

 

4) Elektriğe Daha Az Bağımlılık ve Finansal Tasarruf

Finansal açıdan tasarruf edebilmek için elektrik kullanımını minimuma indirmeyi amaçlarız. Bazı elektrik şirketleri, enerji kullanımına göre günün belirli saatlerinde daha yüksek tarifeler uygulayabilir. Gündüz saatlerinde elektrik şebekeleri daha fazla kullanıldığından ve enerji ihtiyacınız için daha yüksek fiyatlar ödeyebilirsiniz. Elektriği gündüz saatleri kullanmak yerine taşınabilir güç kaynağını gündüzleri kullanın, daha ucuza kullanmak için gece tekrar elektrik şebekesine geçebilirsiniz. Maddi anlamda faydası nispeten küçük olabilir ancak elektriği daha uygun fiyata kullanma fikri bile tatmin edici olacaktır.

 

5) Benzinli Jeneratör ve Güç Kaynaklarına Daha İyi Bir Alternatif

Benzinli jeneratör ve güç kaynakları, rahatsız edici ses ve zararlı gazlar nedeniyle çevreye zarar verebilmektedir. Üstelik büyük ve hacimli tasarımları taşınma işlemlerini de zorlaştırmaktadır. Taşınabilir güç istasyonları birçok ev aleti için jeneratörlere nazaran benzine ihtiyaç duymadan yeterli güç sağlayabilir. Bilgisayar, telefon, tablet vb. temel cihazlara güç istasyonları çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilir ve bunları kapalı alanlarda da kullanabilirsiniz. Jeneratörlerin ise kapalı alanlarda kullanım şansı bulunmuyor ve sadece dış mekanlarda kullanılabiliyor.

6) Karavanlar İçin Genişletilebilir Güç Kaynağı

Günümüzde karavan modellerinin çoğunda birden fazla priz bulunmasına rağmen sınırsız bir güç kaynağına sahip değildirler. Eş zamanlı birden fazla cihazın takılı olduğu senaryolarda, sigorta atması durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu potansiyel sorunun önüne geçebilmek için karavanının bataryasına yük bindiren cihazların bir kısmını taşınabilir bir güç istasyonuna bağlayabilir ve böylece karavan bataryanızı da efektif kullanabilirsiniz.

7) Ailecek Seyahatlerde Huzur

Uzun araba yolculuklarında pencereden dışarı bakmaktan veya ailenizle oynadığınız kelime oyunlardan yeterince sıkıldığınızda, akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz ve dizüstü bilgisayarlarımız akıl sağlığımızı korumak için yanımızda olurlar. Fakat, herkes kendi kullandığı cihazı şarj etmek isteyecektir, ve bu nedenle priz için (varsa o da) kavgalar çıkacaktır. Neyse ki, Anker 521 PowerHouse 200W Taşınabilir Şarj İstasyonu gibi hafif bir taşınabilir güç kaynağı, aile içi huzuru sağlamak için orada! Kolay erişim için arabanın ortasında bir noktaya yerleştirin, böylece herkesin cihazı en uzun aile yolculuklarında bile yeterince şarj olacaktır.

 

8) Araç Acil Durum Kiti

Uzun bir yolda olmasanız dahi, yol esnasında başınıza gelebileceklere karşı temel acil durum ekipmanlarını aracınızda bulundurmak akıllıcadır. Acil durum ekipmanlarının içerisine taşınabilir güç istasyonunu eklemeyi düşünmelisiniz. Telefonunuzu şarj etmenin yanı sıra, Anker PowerHouse 521, 535 ve 757 modellerinin hepsi dahili LED el feneri ile donatılmıştır. Bu fener sayesinde yoldan geçen diğer araçlara SOS sinyali verebilirsiniz. Ek olarak, araba bataryasının bitmesi ve kilometrelerce ötede ulaşabileceğiniz kimsenin olmaması gibi talihsiz bir durumda endişe etmenize gerek yok! Anker PowerHouse Modelleri aracınızı anında çalıştıramaz, fakat, arabanızın bataryasına yavaş yavaş enerji aktarabilir. Biraz sabırla düz kontak yapmadan ve kimseye ihtiyaç duymadan tekrardan yola çıkabilirsiniz. 8) Açık Hava Ofisine Açılan Yol İş arkadaşlarınız masaları cam kenarında olduğu için kendilerini şanslı olarak görüyor olabilirler. Bu nedenle, bir sonraki online görüşmenizde sizin bir plajda şezlong üzerinden katıldığınızı gördüklerinde kıskanırlarsa şaşırmayın. Açık havada çalışmak artık çok kolay, tercih ettiğiniz bir Anker PowerHouse’u alın ve en yakın parkta manzara karşısında veya bir ağacın gölgesinde ferah ferah çalışın. Bilgisayarınız, telefonunuz, monitörünüz ve WiFi yükselticiniz tüm gün boyunca çalışacak ve ofisteki o sıkıcı floresan aydınlatmasından kaçmanızı sağlayacak. Tüm bunlarla beraber daha da üretken olacaksınız.

9) İçerik Üreticilerinin Hayali

Eğer bir kameraman, fotoğrafçı veya içerik üreticisiyseniz, taşınabilir bir güç istasyonu, açık hava çekimlerinde kesintisiz bir iş akışı sağlamak için gereklidir. Çok fazla elektrik harcayan kameralar, monitörler ve set ışıkları, gürültülü jeneratörlere ihtiyaç duymadan taşınabilir güç istasyonu ile rahatça çalışabilir. Artık batarya bitecek diye korkmadan, etkileyici zaman atlamalı çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. En ücra yerlerde bile, güç her zaman yanınızda. Başarabileceklerinizi hayal edin!

10) Açık Hava Partileri İçin En Kullanışlı Ekipman

Gerçekleştirmeniz için eğlenceli bir hedef: herkesin konuştuğu en efsanevi açık hava partisini düzenlemek. Taşınabilir güç kaynağı düzenleyeceğiniz açık hava eğlencesine pek çok şey katabilir. İster bahçenizde düzenlediğiniz bir parti, ister ailecek gittiğiniz bir piknik veya ister bir açık hava düğünü olsun, artık uzatma kablosuna takılma riski olmadan yüksek watt'lı hoparlörleri son ses açabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızı bir akşam açık havada film izlemek için davet edebilirsiniz. Nebula projeksiyon cihazı alın ve ardından taşınabilir güç kaynağını bağlayın, oynatma süresini bir bataryaya göre çok daha fazla uzatmış olacaksınız. Bu ikili birbiriyle mükemmel bir uyuma sahip olacaktır. En iyi eğlence düzenleyen siz olabilirsiniz!