Kamp yaparken Anker Soundcore Motion Boom gibi güçlü bir hoparlör ve birkaç eğlenceli ekipman ile harika zaman geçirebilirsiniz. Kamp için önemli olan malzemelerin yanında kamp akşamlarını keyifli hale getirecek birkaç malzeme ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Çadır, uyku tulumu, katlanabilir masa ve sandalyeler, halat, pusula, mat ve benzeri malzemeler kamp için gerekli olmakla birlikte eğlenceli bir kamp için daha fazlasına ihtiyacınız var. Peki daha iyi bir kamp deneyimi için hangi ekipmanlara ihtiyacınız var? İşte detaylar!

1. Hamak

Kamp yaparken doğa ile baş başa olursunuz. Temiz havada vakit geçirmek tüm bedeninizi ve ruhunuzu şifalandırır. Hamak ise tertemiz havada hafifçe sallanarak uyumanız için harika bir alan sunar. Çadırınıza veya kaldığınız alana yakın bir yerde bulunan iki ağaç arasında hamağınızı bağlayabilir, hamağa uzanarak şekerleme yapabilirsiniz. Hamak üzerinde dilerseniz kitap okuyabilir dilerseniz birden fazla hamağı birbirine yakın konumlayarak sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

2. Kamp Oyunları

Kamp akşamlarında sevdiklerinizle ateş başında otururken, gündüz yemekten sonra çeşitli oyunlar ile zaman geçirebilirsiniz. Tabu, kızma birader, Twister ve benzeri oyunları doğada rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra şişe çevirmece, kağıt oyunları gibi oyunları da sevdiklerinizle keyifli geçen kamp günlerinde değerlendirebilirsiniz.

Voleybol, futbol, yakan top gibi kalabalık gruplarla rahatlıkla oynayabileceğiniz takım oyunları için yanınızda mutlaka birkaç top almalısınız. Çabuk deforme olabilen plastik toplardan ziyade voleybol ve futbol topu alabilirsiniz. Kamp yaptığınız alanda voleybol veya futbol sahası varsa bu oyunları daha rahat oynarsınız. Basketbol potası var ise basketbol topu da alabilir yapılacak aktivite sayısını artırabilirsiniz.

3. Olta

Kamp yapmaya gittiğiniz yerde balık tutmanıza izin veriliyorsa balık tutmaya ne dersiniz? Kamp ateşinde pişen taptaze bir balığın yanına eşlik eden leziz yemekler, salatalar ve içecekler kamp akşamında lezzetli bir yemek yemenizi sağlar. Balık tutarken sevdiklerinizle hem eğlenir hem de akşam yemeğinizin malzemesini elde edebilirsiniz.

Balık tutmanın yanı sıra kamp yaptığınız alanda suya girebiliyorsanız kano, sörf, su bisikleti gibi etkinlikleri de kamp yaparken değerlendirebilirsiniz.

4. Katlanır Sandalye

Büyük bir özenle hazırlık yapılan kamp aktivitesi için olmazsa olmazlar arasında yer alan katlanır sandalye, portatif yapısıyla öne çıkar. Kamp yapmaya giderken çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz katlanır sandalyeler, çok az yer kaplaması ile severek tercih edilir. Özellikle hafif oluşu ile sizleri zorlamayan bu eşsiz kamp ekipmanı vazgeçilmeziniz olmaya aday. Sağlam dokusu ve konforlu oluşuyla öne çıkan katlanır kamp sandalyesi, her arazi koşulunda size eşlik edebilecek tasarımda sunulur. Size de sandalyenizde otururken doğa seslerine karışan kuş cıvıltılarını dinlemek kalır.

5. Anker Soundcore Motion Boom

Günlük hayatın vazgeçilmezi olan müzik, kamp aktivitelerinin de en değerli destekçisi. Akşam kamp ateşinin etrafında yemek yerken, sabahları doğa yürüyüşünün tadını çıkarırken; voleybol, futbol veya basketbol oynarken, yemek hazırlarken müzik dinlemek için mutlaka bir hoparlöre ihtiyaç duyarsınız. Priz bulmanın zor olduğu doğa alanında kablosuz Bluetooth bağlantısı ile telefonlara bağlanabilen Anker Soundcore Motion Boom, kamp günlerinin eğlencesini artırır. Açık havada sesin yayılmasının zor olduğunu bilen üreticilerin son teknoloji ile ürettiği Motion Boom, yüksek ses seviyelerinde dahi kusursuz müzik deneyimi sunar. Saf titanyum diyagramlarla üretilen Anker Soundcore Motion Boom, IPX7 suya dayanıklı yapısı sayesinde kamp aktivitelerine son derece uyumlu. Güçlü donanımı ve pil kapasitesi ile 24 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunan Motion Boom, ses sınırlayıcı teknolojisi ile rahatsız edici seslerin de önüne geçer. Siz de kamp günlerinizde en sevdiğiniz parçaların, podcastlerin size eşlik etmesini istiyorsanız Anker Soundcore Motion Boom'u edinerek kamp listenizi eksiksiz biçimde tamamlayabilirsiniz.